Draaginloop Draagstudio Aafke Veldman

24 okt, 2019

Draaginloop Draagstudio Aafke Veldman

Aan huis heb ik mijn eigen praktijkruimte: mijn draagstudio, een ruimte waar ik ouders/ verzorgers kan ontvangen om advies en informatie te geven over ergonomisch dragen. Hier heb ik al mijn pasmodellen draagdoeken en draagzakken beschikbaar en voorraad nieuwe draagdoeken en/of draagzakken voor de verkoop.

Tijdens een draaginloop is mijn praktijkruimte geopend voor kosteloos kort advies. Je kunt advies krijgen bij de aanschaf van draagzak of draagdoek naar keuze. Tips bij het gebruik van je draagdoek wanneer je tegen problemen aanloopt met je knooptechniek maar ook als je graag meer wilt weten over ergonomisch dragen. Die ene prachtige draagdoek of draagzak eens in het echt zien of proberen. Een draagjas of draagvest passen, of zoek je warme beenwarmers of een fijn strikmutsje voor je baby. Kom dat zeker langs tijdens een draaginloop moment.

Ook zo benieuwd naar mijn draagstudio? Bekijk deze digitale rondleiding.

 

 

 

Recente Berichten